Pulsk Ravn

Billedkunstner
Stiller op til Akademiet og JuryenJeg stiller op til Kunstnersamfundets valg til Akademi og Jury, som repræsentant for det tværfaglige arbejde mellem billedkunst, design og arkitektur.

Jeg har erfaring fra to årtiers virke i feltet og har stor lyst til at deltage med mit engagement i fælles ansvarsopgaver, der fører til konkrete tiltag og aktivt kæmper for billedkunstneriske sager som b.la.; Billedkunsten som samfundsværdi, Kunst i det offentlige rum, Billedkunst ind fra start i nybyggeri og Formidling af kunst til børn og unge – er udpluk af emner, som jeg kunne tænke mig at arbejde for.

Jeg har erfaring fra Akademiets arbejdsopgaver som ordinært medlem af Akademiet (2011-17), i Juryen (2011-12) og i Akademiraadet (2013-15) samt forskellige af Akademiets udvalg; Kunst i det offentlige rum, udformning af Akademiets Beretning 2010-13 og Ikke kun det offentlige rum – Kunstnersamfundets dag.

Udover egen kunstnerisk praksis samarbejder jeg med nyuddannede kunstnere på Det Fynske Kunstakademi og er fungerende ekstern censor på KADK

Pulsk Ravn